سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دوربین مداربسته / اخبار / نصب دوربین مداربسته / هایک ویژن

3 روش برای هدیه به مشتری

    نظر

 

مشتری ای که برایتان مشتری می آورد، هدیه ایست که خودتان به خودتان می دهید. اهمیت هدیه ای که به مشتریانتان می دهید را هنگامی متوجه خواهید شد که مشتری برایتان مشتری می آورد. این روش بازاریابی بهترین و ماندگارترین و گاهی اوقات کم هزینه ترین روش برای فروختن هرچه بیشتر محصولاتتان است. اما آیا هر هدیه ای به هر خریداری باعث می شود ما و محصولاتمان محبوب تر شویم؟ هرگز چنین اشتباهی را نکنید .

نوع هدیه دادنتان بسیار مهم است و اگر یک هدیه بسیار گران قیمت را به روش نادرست به مشتری دهید ممکن است هیچ تاثیر قابل توجه ای بر کسب و کارتان نگذارد. به طور کلی مشتریان را می توان به سه دسته تقسیم کرد :

1. مشتری راضی
مشتری ای که تمام انتظاراتش را برآورده کنیم از ما و محصولاتمان راضی است و معمولا به ما وفادار می ماند، اما همیشه این خطر وجود دارد که رقبا او را از ما بگیرند.

2. مشتری ناراضی
آنچه از ما و یا محصولاتمان انتظار داشته را نتوانسته ایم برآورده کنیم. بنابراین بسیار ناراضی است و نه تنها برنمی گردد بلکه دیگران را نیز از خریدن محصولاتتان منصرف خواهد کرد.

3. مشتری خشنود
نه تنها انتظاراتش را برآورده کرده ایم بلکه چیزی فرای انتظارش به او داده ایم. چنین مشتری ای همیشه به ما وفادار می ماند و تا می تواند برایمان مشتری می آورد.

حتماً بخوانید : 9 نکته برای جذب مشتری و افزایش فروش

 


من از روش هدیه دادن در کسب و کارم استفاده کرده و نتیجه گرفته ام. بسیار حس خوبی است هنگامیکه تلفن محل کارتان زنگ می خورد و یک خریدار به شما می گوید از طرف مشتری تان تماس گرفته و درخواست همکاری دارد. پس مجددا تاکید می کنم : مشتری ای که برایتان مشتری می آورد، هدیه ایست که خودتان به خودتان می دهید. و اما چه هدیه هایی را به مشتریانمان بدهیم که آنها را شگفت زده نموده و کاری کند که برایمان مشتری بیاورند ؟ روش های مختلفی برای این کار وجود دارد که من در اینجا به 3 روش اشاره می کنم:

1. تخفیف غیر منتظره ای به عنوان پاداش بدهید.

من هروقت از این روش استفاده کرده ام اولین چیزی که در مشتری مشاهده نموده ام شادی و تحیر است. آنها باورشان نمی شود که شما چنین کاری را انجام می دهید. به همین علت این هدیه شما را همه جا جار خواهند زد. فرض کنید یک محصول را به طور مثال چهار میلیون تومان به مشتری فروخته اید. چند روز پس از تحویل کالا شما نزد مشتری می روید و ابتدا از میزان رضایتش از محصول خریداری شده می پرسید. سپس به او می گویید هنگامیکه می خواستید با واردکننده و یا تامین کننده مواد اولیه تسویه حساب کنید توانسته اید از او تخفیف قابل توجه ای بگیرید و اکنون می خواهید این تخفیف را با او سهیم شوید و به طور مثال یک چک سیصدهزارتومانی را به عنوان هدیه تقدیم می کنید. این کار فوق العاده برای خریداران ارزشمند است چرا که آنها حسن نیت شما را در کار می بینند و متوجه می شوند با کسی معامله نکرده اند که فقط به فکر فروختن باشد.

نکته: بهتر است در فروش های بزرگ از این روش استفاده کنید تا مبلغ پاداش چشمگیر بوده و از سود خودتان هم چیزی برایتان بماند. البته به شما قول می دهم نتیجه ای که از این روش می گیرید بسیار بیشتر از مبلغ پرداختی تان می باشد.



اگر هم مشتری در دسترس نیست که حضوراً مراجعه کنید با تماس تلفنی موضوع را به او بگویید و چک را برایش بفرستید. سعی کنید از چک و یا پول نقد استفاده کنید و مبلغ هدیه را به حسابشان واریز نکنید که تاثیر بیشتری برایشان داشته باشد. با این کار آن پاکت چک و یا پول دقیقا در ذهن مشتری تداعی کننده یک هدیه ارزشمند است. پس حتما از این روش در فروش هایی که می توانید، استفاده کنید که با این کار مشتریانتان شگفت زده شده و شما را بسیار بیشتر دوست خواهند داشت. خودتان را جای آن مشتری بگذارید، اگر کسی چنین هدیه غیر منتطره ای به شما بدهد آیا حاضرید او را کنار گذاشته و با یک شخص دیگر کار کنید؟ آیا از همکاران و دوستانتان اگر کسی به چنین محصولی نیاز داشت او را به این فروشنده معرفی نمی کنید؟

حتماً بخوانید : 7 روش برای افزایش رضایت مشتریان


2. روز مشتری داشته باشید!

بنا به نوع کسب و کارتان می توانید هر فصل، هر شش ماه، و یا حداقل هر سال یک روز را در تقویم خود به عنوان روز مشتری انتخاب کرده و در این روز برای مشتریانتان یک هدیه ارزشمند به همراه یک نامه تشکر بفرستید. در نامه ای که می فرستید حتماً دلیل این هدیه را شرح دهید و آنها را از روز مشتری باخبر سازید. از مشتریانتان به خاطر اینکه با شما کار می کنند تشکر کنید. همراه نامه یک کوپن تخفیف خوب برای مشتری و یک کوپن تخفیف کمتر برای یکی از آشنایان او قرار دهید و بگویید که تا یک هفته آینده او و یک همراهش می تواند محصولات شما را با ارائه این کوپن تخفیف خریداری کرده و از مزایای روز مشتری بهره مند گردد.

مشتری وقتی می بیند برای شما و کسب وکارتان اهمیت به خصوصی دارد و یک روز را به نام آنها نام گذاری کرده و برایشان حتی اگر مدت هاست از شما خرید نکرده اند ، ارزش قائلید، بسیار راضی و خوشنود می شود و اگر نخفیف تان وسوسه کننده بوده یا نیاز به محصول شما داشت حتما از شما خرید می کند. حتی اگر به زودی از شما خرید نکرد، باز هم شما در ذهن او ماندگار شده و برای خریدهای آتی اولین انتخاب او خواهید بود. کوپن تخفیفی هم که برای یکی از آشنایانش می فرستید باعث می شود دیگران را از وجود چنین کسب و کاری و فرصت خوبی که ایجاد کرده اید باخبر کند.

حتما برای تمامی مشتریانتان اهمیت ویژه ای قائل شوید حتی آنهایی که مدت هاست از شما خرید نکرده اند، تا بتوانید خود را در ذهن مشتری ماندگار کنید. چه بسیارند کسب وکارهایی که فقط برای فروختن محصولاتشان سراغ مشتری می روند و در تقویم خود هیچ برنامه ای برای خوشحال کردن و قدردانی از خریدارانشان پیش بینی نمی کنند. برای اینکه موفق تر شوید شما اشتباه این شرکت ها را مرتکب نشده و همیشه یک کار غیرمنتظره و ارزشمند برای مشتریانتان انجام دهید.

3. تقویم اثر گذار را فراموش نکنید

حتما دیده اید که در نزدیکی ایام نوروز بازار هدایای تبلیغاتی بسیار داغ است. شرکت ها از تقویم های رومیزی و دیواری، سر رسید و هدایایی نظیر این به مشتریانشان هدیه می دهند. اما آیا این روش که در مقیاس بزرگ هزینه زیادی را هم به شرکت تحمیل می کند می تواند آنقدر که باید، اثرگذار باشد؟ از طرف دیگر، اگر یک سال از این نوع هدایا به مشتریان ندهید گاهاً با اعتراض آنها مواجه می شوید، چون انتظار گرفتن چنین هدیه ای را از طرف شما می کشند. حال ببینیم چگونه می توانیم از هدیه ای استفاده کنیم که هم انتظار مشتری برآورده شود و هم پیام تبلیغاتی و اثرگذاری ما را بیشتر به مشتری خاطرنشان کند و صرفاً یک تقویم دیواری یا رومیزی با آرم و شعار شرکت نباشد. زیرا این نوع تبلیغات به علت تکرار زیاد اثرخود را از دست داده است. برای اینکه بتوانیم از این هدیه، یک تبلیغ اثرگذار بوجود بیاورید بهتر است تقویم هایی طراحی کنید که روی آن روزهای خاصی را به عنوان روز خدمات رایگان مشخص نمایید.

به عنوان مثال اگر دوربین مدار بسته می فروشید، می توانید در این روزها به طور رایگان به سیستم های ایمنی مشتریان سر زده و تمام موارد را چک کنید و اگر ایرادی داشت آنرا برایشان برطرف کنید .اگر سیستم های اطفا حریق ، سیستم گرمایشی یا سرمایشی و یا خودرو یا هر نوع محصولی که می فروشید نیاز به خدمات پس از فروش هم دارد حتما از این روش استفاده کنید. فکر کنید چقدر برای مشتری ارزشمند است وقتی قبل از شروع سرما با او تماس بگیرید و بگویید: طبق تقویم روی دیوارتان پس فردا روز خدمات رایگان است و کارشناسان شرکت جهت چک کردن سیستم گرمایشی شما خدمت می رسند تا زمستان گرمی را برایتان به ارمغان بیاوریم.

چنین تبلیغاتی فوق العاده در ذهن مشتری اثر مثبت می گذارد و باعث می شود از خوبی های کار با شما همه جا صحبت کند و دوستان و آشنایان را ترغیب کند که مشتری شما شوند. فکر می کنید کدام بیلبورد و یا تبلیغ گران قیمت تلویزیونی می توانست اینگونه شما را معروف کند و برایتان مشتری بیاورد؟

نکته : اگر تعداد مشتریانتان زیاد است چند مدل تقویم چاپ کنید و برای هر چند نفر یک روز را به عنوان روز خدمات رایگان مشخص کنید و این روزها را خودتان نیز یادداشت کنید تا هم به تمام مشتریان خدمات ارائه شود و هم خودتان فشار زیادی را متحمل نشوید. زیرا مشخص است که به تمام مشتریانتان نمی توانید در یک روز خدمات ارائه دهید.

بنابراین همیشه از روش هایی که دیگران انجام می دهند پیروی نکنید و با کمی خلاقیت و دید حرفه ای می توانید روش هایی را ابداع کنید که ابتدا مشتریانتان شگفت زده شده و همچنین برایتان مشتری بیاورند.



اصطلاح تبلیغات محتوایی

 

امروزه صنعت بازاریابی و تبلیغات برای ابداع و معرفی یک سرواژه یا اصطلاح جدید در هر شبی که صبح می شود بسیار بدنام است. برخی از این واژه ها و اصطلاح ها مانند "بازاریابی محتوایی” بسیار مطرح و شناخته شده می شوند و برخی دیگر دوره عمر بسیار کوتاهی دارند، تا جایی که اگر نامی از آن ها ببریم ممکن است شما آن را به عنوان واژه تخصصی حوزه بازاریابی نشناسید.

در ادامه این مطلب قصد معرفی یکی از این واژه هایی راداریم که شاید اخیراً به این صنعت اضافه شده است و آن هم تبلیغات محتوایی – content advertising- است، می خواهیم از کجا آمده، از چه چیزی ساخته شده و آیا حق باقی ماندن در مجموعه واژگان ما در سال جاری را دارد یا خیر؟ شاید لزومی نداشته باشد که آن به عنوان واژه ای مرکب از دو واژه ساده تر قبول کنیم، اما چیزی که از ظاهر آن پیداست، این است که از ترکیب دو واژه با مفهوم بازاریابی محتوایی + تبلیغات ساخته شده است:

تبلیغات

تبلیغات به عنوان نوعی ترفیع و ترویج غیرشخصی محصولات و خدمات توصیف می شود و موضوع آن در رابطه با تفهیم ارزش پیشنهاد فروش یک محصول یا خدمت در مقیاسی مشخص است. از قدیم، این نوع ارتباط را یک نوع ارتباط یک طرفه می شناختند.  شرکت طراحی وب سایت      

بازاریابی محتوایی

مطمئنم که به خوبی با تعریف بازاریابی محتوایی آشنایی دارید، یکی از تعاریفی که برای این نوع از بازاریابی ارائه شده است به این قرار است که: بازاریابی محتوایی یک رویکرد استراتژیک بازاریابی است که متمرکز بر تولید و توزیع محتوای مرتبط، مستمر و باارزش به منظور جذب و نگهداری مجموعه ای از مخاطبین با دقت و به روشنی تعریف و مشخص شده است – و درنهایت در پی هدایت رفتار سودمند مشتری است. بازاریابی محتوایی در رابطه با ارتباط برقرار کردن با مصرف کننده ها بدون فروش چیزی به آن هاست. این حوزه از بازاریابی در ارتباط با ارائه محتوا آموزشی، سرگرم کننده و همواره همراه باارزش افزوده به مصرف کننده ها به منظور غنی سازی تجربه وب گردی آن ها می باشد. طراحی سایت فروشگاهی    

تبلیغات محتوایی

از آنجائی که بازاریابی محتوایی اساساً مرتبط با ارائه ارزش از طریق محتوا (آموزش، سرگرمی الهام بخشیدن) است، در دوره کنونی به طور ویژه ای به دلیل پذیرش بسیار زیاد و قابل قبول شبکه های اجتماعی موفقیت آمیز می باشد. بدون وجود شبکه های اجتماعی، تصور ویروسی شدن یک محتوا به صورت فعلی بسیار سخت و مشکل است. توانایی مصرف کننده ها به منظور داشتن یک گفتگو دوسویه از طریق به اشتراک گذاری محتوا به بازاریابان فرصتی فوق العاده برای بهره برداری از ترافیک اجتماعی و ارگانیک برای دیده شدن محتوای خودشان توسط دیگران را می دهد. بااین وجود، به دلیل اشباع فضای اینترنت با محتوای تولیدشده توسط کاربران و برندهای مختلف، دست پیدا کردن به مصرف کننده ها از طریق کانال ها و شیوه های ارگانیک سخت تر و سخت تر شده است. اگر شما دارای یک صفحه فیس بوک هستید و در آن فعالیت دارید، مطمئناً اخیراً متوجه گزینه ای تحت عنوان exposure به معنای نمایش و در معرض چیزی قرار گرفتن به منظور نمایش بیشتر و سریع تر محتوای خود برای تعداد مخاطبین بیشتر شده اید.

در متون مختلف بازاریابی خیلی کم در مورد موضوع تبلیغات محتوایی مطلبی نوشته، ترجمه و ارائه می شود و چیزی هم که اغلب در این رابطه نوشته و منتشر می شود، خیلی قدیمی و از تاریخ گذشته است. تبلیغات محتوایی نوشتن متن تبلیغات نیست. ما در آی بازاریابی آن را به صورت زیر تعریف می کنیم: طراحی وب سایت شرکتی

تبلیغات محتوایی چیست؟

تبلیغات محتوایی یک استراتژی بازاریابی به منظور تولید محتوایی است که هدف اصلی توزیع آن از طریق کانال های پولی و به منظور افزودن ارزش به مخاطب است. به طور طبیعی، تبلیغات محتوایی (استراتژی جامع و فراگیر) و تبلیغاتی که هماهنگ و مناسب با زیرساخت توزیع و ارائه آن است، دست به دست هم و با یکدیگر پیش می روند. درحالی که تمامی انواع محتوا اغلب بر روی وبلاگ برند مرتبط با خودش منتشرشده و از طریق شبکه ها و کانال های اجتماعی مختلف منتشر می شوند، تولید محتوایی که برای توزیع از طریق کانال های پولی و شیوه های مشابه با آن تولید می شوند، به طورکلی متفاوت است.

محتوایی که با توجه به اصول کلی بهینه سازی نتایج موتورهای جستجو (سئو) تولید می شوند، می توانند به طور قابل توجهی از فرصت های ایجادشده برای جستجو کلمات کلیدی بهره ببرند. محتوایی که با در نظر داشتن شبکه های اجتماعی تولیدشده اند می توانند به شکلی طراحی شوند که قابل اشتراک گذاری باشند و بنابراین عمدتاً به صورت بصری و قابل مصرف توسط عموم می باشند. محتوایی که لزوماً باهدف توزیع از طریق کانال های پولی تهیه شده است، می توانند به موضوعاتی بپردازند که به صورت عادی و فعال توسط مردم مورد جستجو قرار نمی گیرند یا خیلی قابلیت اشتراک گذاری ندارند، اما درنهایت می توانند بسیار اثرگذار باشند. این نوع از محتوا به برندها فرصتی برای ارائه محتوای شخصی به مخاطبین بدون در نظر داشتن قوانین عمومی جستجو یا شبکه های اجتماعی به منظور دیده شدن آن ها توسط مردم را می دهد. به عبارتی این نوع از محتوا لزوماً بر هدف نهایی، یعنی همان تأثیرگذار بودن، متمرکز می باشند.  طراحی پورتال