سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دوربین مداربسته / اخبار / نصب دوربین مداربسته / هایک ویژن

internal link یا لینک داخلی چیست؟

    نظر

گاهی اوقات نیاز دارید در دل یک مقاله، مطلب دیگری را که مرتبط با همین مقاله هست را به خواننده ارائه نمایید. به صورتی که بازدیدکننده یا خواننده ی مقاله ی شما برای دیدن مطالب مرتبط مورد نظر شما نیازی به خروج از سایت نداشته باشند. در این زمان از لینک داخلی استفاده کنید.

لینک داخلی چیست؟

لینک داخلی به لینک هایی گفته میشوند که به صفحاتی ارجاع داده میشوند که با آدرس خود سایت یکی هستند. یعنی آدرس کلی منبع و مقصد یکی هستند. لینک ها داخلی از یک صفحه ی یک دامنه به صفحه ی دیگری از همان دامنه میروند.

 

ویژگی های لینک های داخلی

بحث را با موضوعاتی که کاملا ثابت شده برای لینک های داخلی هستند شروع می کنیم. منظور ما از لینک های داخلی لینکی است که در سایت وجود دارد و به صفحه دیگری از سایت خودمان هدایت می شود. این گونه لینک ها معمولا به شکل انکر تکست هستند و عبارت نوشته شده در انکر تکست معمولا نام صفحه لینک شده یا عبارتی با همان مضمون می باشد.

لینک های داخلی به کاربران کمک می کند تا از یک صفحه به صفحه دیگر سایت منتقل شوند و از دیگر صفحات سایت نیز بازدید کنند. در زمان های ابتدایی پیدایش اینترنت این مسئله از اهمیتی برخوردار نبود اما امروزه به خاطر مسئله سئو سایت، لینک های داخلی از اهمیت ویژه ای برخوردار شده اند. همچنین نوع رفتار موتورهای جستجو نیز نسبت به لینک های داخلی و خارجی متفاوت می باشد. با این حال لینک های داخلی در رتبه و اعتبار سایت دارند و همچنین در نوع آنالیز سایت توسط موتورهای جستجو تاثیر گذارند.

1- انکر تکست در واقع محتوای لینک داخلی خود را در کوتاه ترین عبارت ممکن بیان می کند و به بیننده یک تصور اولیه از محتوای داخل صفحه لینک شده را می دهد.

2- هدف لینک ها نیز از یک جا به جای دیگر مهم است.

3- نوع استفاده لینک نیز از اهمیت برخوردار است و در صورتی که لینک، دارای اشتباهات املایی باشد و یا صفحه مورد نظر دارای خطا باشد، مشکلاتی را برای سئو ایجاد می کند. همچنین در مواردی که سعی می شود که یک انکر تکست برای گرفتن رنک بالاتر در همه جای سایت به شکل تکراری استفاده گردد نیز قوانین سختگیرانه ای از طرف گوگل وجود دارد. گوگل از این کار بسیار متنفر است و در صورت مشاهده، آن سایت را جریمه می کند.

استفاده از این گونه لینک سازی ها که اغلب در فوتر یا هدر وبسایت مشاهده می شود کار خوبی نیست و از ایندکس شدن صفحات یا گرفتن رنگ خوب در موتور جستجوی گوگل جلوگیری می کند. همچنان که گوگل در جریمه کردن این گونه فعالیت ها سخت گیر است، در برگردندان تغییر وضعیت به حالت طبیعی نیز بسیار منعطف می باشد. کافیست که این لینک های تکراری را از صفحات سایت حذف کرده تا رفتار متفاوت گوگل را مشاهده کنید.

4- اولین لینک صفحه، طبق آزمایش هایی که از طرف کارشناسان انجام شده است، مهمترین آن می باشد. در صورتی که در یک صفحه چند لینک با انکر تکست های متفاوت به یک لینک مشخص وجود داشته باشد، طبق تجربه صرفا اولین انکر تکست برای گوگل مهم است و معمولا به بقیه انکر تکست ها توجهی نمی کند 

 

دوربین تشخیص چهره   دوربین مداربسته آنالوگ.

 

 

5- اهمیت صفحه لینک شده نیز از فاکتورهای مورد بحث می باشد. اگر در سایت شما صفحاتی وجود دارد که دارای بک لینک های بسیار زیاد از سایت های دیگر است، به همان نسبت نیز می بایست در دادن لینک های داخلی به آن صفحات نیز توجه کنید. گرفتن بک لینک از سایت های معتبر رتبه صفحه را بالا می برد و لینک دادن داخلی به آن نیز به کاربران کمک می کند تا دسترسی آسانتری به این صفحات پر ارزش داشته باشند و وجود این ساختار و ایجاد تعادل در بین لینک های داخلی و بک لینک ها، ارزش آن صفحات را دو چندان می کند و یکی از سیگنال های بسیار مثبت برای موتورهای جستجو برای دادن رنک بالاتر به این صفحات است.

6- ارتباط صفحات نیز از فاکتورهای مورد توجه است. لینک دادن از یک صفحه به صفحه دیگری که از نظر محتوا نیز مشابه با یکدیگر هستند، از ارزش بالاتری نسبت به لینک دادن از یک صفحه کاملا نا مرتبط می باشد. این کار از نظر موتور جستجوی گوگل نیز کار بسیار مثبتی است و امتیاز خوبی برای آن قائل می شود.

7- نوع لینک نیز از اهمیت برخوردار است. لینک گذاری با استفاده کدهای HTML به مراتب بهتر از استفاده از کدهای جاوا اسکریپت می باشد. بعضا مشاهده می شود که برای زیباسازی صفحات از کدهای جاوا اسکریپت و تصاویر برای لینک دادن به دیگر صفحات استفاده می شود. اما تجربه نشان می دهد که لینک دادن با استفاده از کلمات، اعتبار بیشتری را برای صفحات به بار می آورد. در صورت لزوم استفاده از تصاویر برای لینک دادن، متن جایگزین عکس ها را فراموش نکنید. چرا که این متن نقش کلمات را در انکر تکست بازی می کند.

 

لینک های داخلی به 3 دلیل کلی ایجاد میشوند:

1- آنها به کاربر این اجازه را میدهند که در وبسایت راحت تر گردش کند.

2- به مدیر وبسایت اجازه میدهد که قدرت رنک ( Link Juice ) را در کل وبسایت تقسیم کند.

3- به مدیر وبسایت این امکان را میدهند که اطلاعات تکمیلی را در مورد یک پست در داخل خود وبسایت به خود کاربر بدهد.

لینک های داخلی بهترین روش برای ساختن ساختار کلی یک سایت میباشند.

در هر صفحه ی جداگانه موتورهای جستجو باید محتوایی را مشاهده کنند تا بتوانند آن را در پایگاه دیتای خود ذخیره کنند. آنها همچنین نیاز دارند که به لینک های سایت برای شناسایی ساختار سایت دسترسی داشته باشند تا بتوانند تمامی صفحات یک سایت را پیدا کنند. بسیاری از طراحان وب این اشتباه را میکنند که لینک های خود را از گوگل مخفی میکنند این باعث میشود گوگل به خوبی نتواند لینک های داخلی شما را شناسایی کند و در نتیجه سایت شما خوب ایندکس نشود.

 

نمونه ای از ساختار لینک های داخلی خوب:

در این تصویر همان گونه که مشاهده می کنید از صفحه اصلی سایت به تمامی صفحات می توان دسترسی پیدا کرد. در واقع قدرت لینک های سایت در میان تمام صفحات سایت تقسیم شده است.

 

نمونه ای از ساختار لینک های داخلی ضعیف:


بیشتر بخوانید:    خرید دوربین مداربسته نصب دوربین مدار بسته        

 

همان گونه که در تصویر مشاهده می کنید اسپایدر گوگل از طریق لینک های داخلی از صفحه A به صفحات B و E می رسد. اما هیچگونه لینکی به صفحات C و D وجود ندارد. در اینجا اسپایدر نمی تواند به این صفحات دسترسی پیدا کند. این نشانه ضعیف بودن ساختار لینک های سایت است.

لینک های داخلی خوب که ساختار خوبی داشته باشند به این صفحات هم لینک میدهند. ممکن است شما در صفحات دیگری کلمات کلیدی خوب محتوای عالی داشته باشید اما گوگل هیچ وقت نمیتواند به آنها از طریق لینک های شما دسترسی پیدا کند زیرا ساختار لینک های شما ( Link Architecture ) ضعیف است

لینک ها باید دنبال شوند تا بتوان به آنها رنک داد. در زیر دلیل هایی آمده است که چرا ممکن است صفحات ایندکس نشوند:

1- لینک ها فقط در هنگام جستجو ظاهر میشوند. موتورهای جستجو هیچ وقت نمیتوانند و نمیخواهند در سایت شما کلمه ی خاصی را جستجو کنند. آنها علاقه ندارند که به دنیال لینک باشند شما باید لینک ها را در اختیار آنها قرار دهید.

2- لینک ها به صورت JavaScript مخفی شده اند. موتورهای جستجو خوب نمیتوانند لینک های مخفی در جاوااسکریپ را دنبال کنند. اگر شما از Iframe استفاده کنید و یا لینک ها را برای زیبایی بیشتر در جاوا اسکریپ قرار دهید آنها نمیتوانند لینک ها را شناسایی کنند. لینک هایی که به صفحات بسته شده توسط Robots.txt و یا Meta Robots Tag اشاره میکنند شما زمانی که صفحه ای را مسدود میکنید نباید به آن لینک بدهید چون بیشتر باعث گیج شدن اسپایدر میشود زمانی که شما لینکی را بستید باید ایندکس شدن آن را فراموش کنید. لینک هایی در صفحاتی با هزاران لینک این اتفاق مانند این است که شما را میان هزاران خوراکی قرار دهند و به شما بگویند فقط یکی را انتخاب کن. شما نمیتوانند از میان هزاران خوراکی خوشمزه فقط و فقط یکی را انتخاب کنید. لینک ها برای گوگل مانند خوراکی هستند که دوست دارد به دنبال آنها برود. اگر شما تعداد بسیار زیادی لینک را در اختیار گوگل قرار دهید اسپایدر گیج میشود و نمیداند چه لینکی را باید دنبال کند.

در این صورت 2 حالت ایجاد میشود:

یا هیچ لینکی را دنبال نمیکند یا لینکی را دنبال میکند که دارای ارزش بسیار پایینی است. لینک های موجود در Frames و Iframes به صورت فنی لینک هایی که در ایفریم و فریم ها موجود هستند قابل دنبال کردن هستند. اما این دنبال کردن دارای شرایط خاصی هست که شاید هر کسی آن را ندارد. تنها کسانی که اطلاعات کافی از ساخت وبسایت ها و طراحی وب دارند میتوانند به درستی از امکان استفاده کنند. با خودداری کردن از استفاده از این نوع کدها شما میتوانید HTML پاک و مناسب برای سایت خود بسازید.

  تی وی تی   دوربین مداربسته اچ دی